Padangu oro slegio vent. „MORE sensor“ 433/315 MHz guminis

30,25 €
SKU
66111

„Mobiletron“ – elektroninių automobilio dalių kūrėjai ir gamintojai nuo 1982 m. Su daugiau nei 5000 įvairių automobilių dalių Europos padaliniuose.

2 metų garantija.

Universalūs davikliai- gali būti suprogramuoti skirtingoms automobilių markėms ir modeliams. Greitas programavimas su „Ateq“ įrankiais.

Galima perprogramuoti nelimituotą kartų kiekį.

Dėmesio: universalūs davikliai privalo būti suprogramuoti prieš naudojant tam, kad būtų imituota tinkama originalaus daviklio konfigūracija.  Įprasta klaida painioti šį procesą su automobilio „permokymu“. Automobilio permokymas reiškia automobilio sistemos / ECU atnaujinimą. Kai kurie automobilių gamintojai vadina tai perkalibravimu. Gali būti, kad per procedūrą automobilis registruos nustatytą padangų slėgį.

Paprasta įmontuoti - ventilio kampas gali keistis nuo 0 iki 40 laipsnių.

Suderintas su WAL ( „Wireless Auto Locate“ sistema įdiegta senesniuose automobilių modeliuose).

Daviklio MORE specifikacija
Baterija: „Sony“, veikia 5–10 metų priklausomai nuo nuvažiuoto atstumo
Ventilio kampas: keičiamas 0–40o
Svoris 44 g
Didžiausias spaudimas: 7,8 bar
Temperatūra: -40oC - 125oC
Darbo temperatūra: -40oC - 105oC
Dažnumas: 433 MHz ir 315 MHz tame pačiame daviklyje
Didžiausias greitis: per 430 km/h

OE kokybė

„Mobiletron“ įmonė gamina elektronines automobilių dalis nuo 1982 m. ir taip pat atsargines dalis su „AC Delco“ prekės ženklu.  Gaminama pagal ISO/TS16949 kokybės sistemą, automobilių pramonės tiekėjams t. y. davikliai gaminami sekant OE kokybės standartais.

TPMS Mobiletron MORE sensor Sverige OE kvalitet

„AC Delco“ vardas yra prekės ženklas, priklausantis „General Motors“, ir yra licencijuojamas „Mobiletron Electronics Co., Ltd.“

Europietiška TPMS sistema naudoja 433 MHz, bet JAV kai kurie davikliai yra 315 MHz

Kai kurie amerikietiški modeliai į Lietuva yra importuojami privačių asmenų arba automobilių pardavėjų. Tai gali priklausyti nuo to, kad gamintojas nepagamino europietiško varianto dėl kainos ir pan. Jeigu mašina buvo pirkta nauja Lietuva, bet automobilių pardavėjas ją importavo, Transporto ministerija klasifikuoja tai kaip privatų importą. Jei nesate tikras, pasitikrinkite transporto ministerijos transporto priemonių klausimai internetinis puslapis ar tai klasifikuojama kaip privatus importas.

Dėmesio: jeigu mašina transporto ministerijos yra įregistruojama kaip privačiai importuota, o jūs žinote, kad ji NEBUVO importuota iš JAV, t. y. ji buvo importuota iš kitos EU šalies, prašykite, kad tai būtų parašyta užsakyme. 

Visos teisės saugomos visame pasaulyje © 2015 - 2022 UAB „Niso teknik“